parajumpers purchase-Windows-8.1 Enterprise-Key Windows-8.1-Enterprise-key chrome hearts online

Prospect Bactroban

Prospect BactrobanBactroban Unguent

Compozitie Bactroban: antibiotic cu un spectru larg de actiune, este utilizat in special in tratamentul infectiilor bacteriene cutanate.

Absorbtie si excretie: Bactoban are o rata de absorbtie sistematica joasa, se penetreaza pielea umana intacta. Bactoban este asimilat rapid de catre metabolism. Excretat pe cale renala.

Mod de administrare Bactroban: se aplica timp de 3 ori pe zi pe zona afectata, timp de 10 zile. Zona in care se aplica unguentul poate fi acoperita cu pansament. Acest mod de administrare se aplica si la adulti si la copii.

Contraindicatii: daca sunteti hipersensibil la Bactroban sau la alte unguente ce contin polietilengolicol, nu utilizati acest unguent.

Precautii: Bactroban nu este indicat pentru uz intranazal sau oftalmic. Daca unguentul este aplicat pe fata se va evita contactul cu ochii. Polietilenglicolul este absorbit la nivelul pielii lezate sau la nivelul plagilor si este excretat pe cale renala (urinand). Bactroban trebuie folosit cu prudenta pentru ca poate duce la afectiuni renale severe sau moderate.

Folosirea in timpul sarcinii: Studiile de laborator nu au detectat probleme in utilizarea acestui unguent in timpul sarcinii. E bine sa consultati un medic inainte sa-l folositi.

Reactii adverse: laboratoarele au ajuns la concluzia ca reactiile adverse sunt minore si limitate in locul aplicarii unguentului. Eventualele reactii adverse: senzatie de usturime, arsura, prurit.

Cum se gaseste in farmacii: tuburi de 15 grame unguent.

Mod de pastrare: sub 25 de grade Celsius, la loc racoros. Daca dupa perioada de tratament va ramane unguent, acesta se arunca si nu se mai refoloseste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>